Аз глагол веди

Мари Васильева
 
                попыталась на нашем родном издревле...

АЗ  ГЛАГОЛ  ВЕДИ
РЦЫ  СЛОВО  ТВЕРДИ
ЖИВИТЕ  ЗЕЛО  ЗЕМЛИ
ИЖЕ  КАКО  ЛЮДИ

      *****

Я  ПОЗНАЛА  СЛОВО-
НЕСУ  ЕГО  УВЕРЕННО:
ЖИВИТЕ, ТРУДЯСЬ  УСЕРДНО,
И  КАК ПОДОБАЕТ  ЛЮДЯМ!

      17.12.2008 Г.