Зупинити час не можна

Валентина Толошная
Зупинити час не можна
I мені тебе не знайти
Бо хвилина, секунда кожна
Прокладає мiж нами свiти.

Як же хаос цей припинити,
Як шалене життя спинить,
Щоб тебе я могла зустрiти
Хоч на мить,
На єдину мить.

1985.