Забути про все на свiтi

Валентина Толошная
Забути про все на світі
І лише тебе кохати,
В п’янкім і солодкім дурмані
Згубитись і довго  блукати

Довкола життя хай плине,
Хай навіть осудять люди.
Ти в мене один на світі,
Крім тебе про все забуду.

Навіки в шалене море
Пірну з почуттям бентежним,
На щастя чи може на горе,
Забувши про обережність.

І хвилі вагань не буде
В твоїх почуттях взаємних,
Про все на цім світі забуду,
Забуду про зраду, про ревність…

… Забути про все на світі
І лише тебе кохати,
В п’янкім і солодкім дурмані,
Немов у тумані блукати.

1986.