Н

Татьяна Гребенюк
                Ні
                НІ злу на світі
                Наркотикам ні
                Я хочу дихати жити
                Бачити маму у сні
                Мамині лагідні руки
                Усмішку в рідних очах
                Краплину роси на троянді
                Спів соловейка в кущах
                Я хочу дихати жити
                Бачить як сонце встає
                Я хочу дихати жити
                Ловити краплини дощу
                Веселку бачить над лісом
                Наркотикам ні кричу