Кохання вiчна мука

Валентина Толошная
Знайди мене у світі, відшукай.
Як вірності моєї запоруку
В своєму серці назавжди сховай
Солодкого кохання вічну муку.

В усьому світі лише я одна
Тобі призначена наперекір розлукам.
І не моя і не твоя вина,
А винна лиш кохання вічна мука.

Ти не вагайся, щастя ще прийде
Нас задурманить вальс весільним звуком
І разом з нами у життя піде
Солодкого кохання вічна мука.

Від щастя лиш два кроки до біди
Та без вагань візьми мене за руку,
В життя мене з собою поведи
І подаруй кохання вічну муку.

1986.