Молю тебе Боже

Татьяна Гребенюк
               Молю тебе Боже
               За оту дитину,
               Чиї сумні очі
               До матусі линуть.
               Чиї сумні очі
               У людей питають,
               Чим я вас рогнівив    
               Що мами не маю.

               Молю тебе Боже
               За оту стареньку,
               Що в грязюці на ринку
               Руку простягає
               Милості прохає.
               
               Молю тебе Боже
               Може уже досить,
               Нас бідних карати
               За гріхи чужії.
               Може уже досить
               Панам панувати.
               В нашій Україні.
               Молю тебе Боже...