15

Творча Натура
У Творця не вистачило натхнення
Тому мій сюжет повторюється
Він створив тебе для мене
І цим виправдав свої лінощі
Ти чудово справляєшся з своєю роллю
Жаль що сценарій такий малий
і ти мусиш завжди грати те саме
Я божевільна, мої нерви перетираються
А нові обіцяли не скоро…
я не доживу до нового завозу
Ти не моя друга половинка
І тимпаче не моя доля…
Просто Творець створив тебе для мене
А з ним ти знаєш сперечатись важко
Напевно ти став його улюбленцем,
Ніхто ще так ретельно не слідував його писанням
Ніхто так по-різному не грав такої банальної драми
Я сильна, була сильна, а тепер часто плачу
Ти першого разу злякався…. А далі звик…
І я звикла…
Але одного разу я побачила рефрен у кінці
І тепер мушу стерти, видалити, викинути,
Тебе зі свого життя …
разом з валізами, фотографіями, моїми-твоїми листами,
 з поцілунками, обіймами, з моїм улюбленим светром…
Я не уявляю своє життя без тебе, не уявляю себе з кимось іншим
Зате я чітко бачу яке воно буде з тобою….
І це мене лякає більше ніж заключити договір з Дияволом
І піти з війною на твого Творця….