Молодичка

Татьяна Гребенюк
         Молодичка
А я молодичка
Ростом невеличка
Чоловіка вигнала
Бо гіркий п.яничка
Сусідки шепочуться
Що я ворожбитка
Бо тобі не пара
А приворожила
Я тобі не пара
Бо я невеличка
Ти ж стункий
Високий та щей
Чорноокий
Хоч я і не пара
Та не ворожила
Тільки тебе молодого
Щиро полюбила
Нехай собі судять
Нехай лає мати
А ти ходиш що вечора
До моєї хати