годi вже

Морквочка
хочеш моє „на добраніч” пошепки
ніжним дотиком вуст?
ти проситимеш, ставши навколішки, -
я задарма віддаюсь.

в скронях спалахи, пеклом дотики.
ти німий, я чужа.
і сьогодні твоїм наркотиком
навпіл тіло й душа.

як проханнями спрагло-дикими,
рвучким рухом лише
ти приборкуєш мої вибрики,
я кажу: „годі вже”.

пестиш жадібно непіддатливу.
добровільний арешт.
я не зваблена, ти розслаблений –
забери за ніч cash.