О, Госпоже, молению вонми...

Катерина Аленина
О, Госпоже, молению вонми,
вонми души смиренной воздыханию.
Стужащих мя Ты долу низложи,
отверзи разум к покаянию.
Доколе грешники, доколе
стрел ядовитых изощряют мести?
О, Госпоже, прибуди ми оттоле
Споручницей, хранительницей чести.
Ты посрами невидимых и низложи,
и тучи расточи их беззаконий.
Путь правый грешным укажи
и благодатию сердца исполни.
Благословенна Непорочная в женах!
очисти беззакония всех падших.
Благословил Бог рук Твоих дела,
благословите их всем сердцем вашим.
Марие Мати! благодатию Твоей
душа восстанет, яко древо при водах.
Смиренья ради, Мати, пожалей
и веры ради в любящих сердцах.
Внуши глаголы страждущей души,
и плач мне в радость и в веселье будет.
Царя Небеснаго прославленная Дщи!
гряди, Господь! о, Боже, буди, буди.

28/12/2008