Украинская народная

Николай Бондаренко
Закiнчилася робота – починается субота.
Я казав колись кумi, не чужа вона менi.
Кум встрiчае i кума. Накрива i налива.

Припев:
Эх, курить нэ курю, а чарочку хряпну!

Кум п*е i п*е кума, а нам що, - турбот нэма.
I рэактор у ковпацi, i колайдэр нам до срацi.
Хай звиняе президент – у нас кризiсный момент.

Припев:
Эх, курить нэ курю, а чарочку хряпну!

Довгоносик усэ зъив и жук колорадський
Надоило их ловыть – будэм пить  «козацьку».
Кум п*е i п*е кума, а нам що, - турбот нэма.

Припев:
Эх, курить нэ курю, а чарочку хряпну!

Похмилилися в недiллю, а нам що – у нас вэсiлля.
Кум п*е i п*е кума, а нам що, - турбот нэма.
Напилися всi сповна: бригадир i голова,
Щ эй з району було два.

Припев:
Эх, курить нэ курю, а чарочку хряпну!