***

Вероника Пятницкая 2
          * * *
Я його пробачила – не пробачаючи...
Я його побачила – наздоганяючи...
Я його кохала – колисково   
Я його забула – випадково
Я його не кривдила – щоранку
Я його шукала – на світанку
Я їм пожурилася, водичкою умилася...
І пішла...
Тепер Я сама...