Амазонка. Малоруська верс я

Николай Блоха
Ти втратила багато так в житі,
С підозрою твій погляд.
Чикаєш ти агресії, до бою готова,
А він в тебе, лишень закоханий,
Вір заворожений не може підійти.
Бо ждеш агрессии, до бою готова,
Та світ тримаєш ті на відстані.
Лишаючи розуму усіх хто поряд,
Захоплюючи красою форм тілесних,
Та поглядом, що насторожен так. 

Микола Блоха 31.12.08 р. 14:38