За столиком в кав ярн

Николай Блоха
За столиком в кав’ярні.
Я ту зустрів, що мені потрібна.
Вона, мені знайома,
І бачив багато раз у сні.

Але був час, ми зустрічались,
Та в гніві,залишив я її в кав’ярні
 Тепер вона в кав’ярні, та я повз,
Не стануть дійсністю сни мої.

Микола Блоха. 31.12.08 г. 15:44