Лицо безжизненно

Николай Блоха
Лицо безжизненно.

Лицо безжизненно,
Глаза прямолинейны и пусты,
Всё скучно повседневно.
Погибли все твои мечты,
Желанья стали явью и прошли.
Ты ждёшь чего-то, только нет мечты.

Николай Блоха 31.12.08 г.  18:39


Обличчя без життя.

Обличчя без життя,
А очі прямолінійні та пусті,
Все скучно та буденно
Загинули усі твої мрій,
Бажання стали дійсністю, та пройшли,
Ти ждеш чогось, але немає мрії.

Микола Блоха 31.12.08 г. 18:47