Ты предлагаешь мне

Николай Блоха
Ты предлагаешь мне.

Ты предлагаешь мне себя,
Соблазна, сексуальности полна.
Играет каждая черта, к себе маня,
Ласкать и наслаждаться,
Соблазну твоему поддавшись.

Николай Блоха 31.12.08 г. 21:10

Ти пропонуєш мені.

Ти пропонуєш мені себе,
Звабливості та сексуальності  повна.
Та грає кожна риска, до себе зовучи,
Ніжити й насолоджуватись,
Спокуси твоїй піддавшись.

Микола Блоха 31.12.08 г. 21:33