Мамi

Петро Керанчук
Нобо вкрили темні хмари,
День у розпалі стоїть.
Хоч і сонечко сховалось,
Та в кімнаті  дивний світ.

В мою душу проникає,
Променисте світло ллє.
Чарівниця моя мама,
Моє  сонечко земне.