Коханiй

Петро Керанчук
За вікном небесні хмари,
Дню без світла не прожить.
Хоч там сонце заховалось,
Змогло настрій звеселить…

… як воно, про мене дбаєш
І  натхнення в душу ллєш.
Ти в житті моїм кохана,
Ніби  сонечко живеш.