***

Фафакики
               
               
               
                .   .   
                .         .
                . . .     .  . 
                .        .               
                .           .          . .  .
                .                .          .
                .                .               .
                .                .
                .         О                .
                .                О
                .                .
                .                .
                .  .                .
                .          .        .
                .          .      .
                .           ..   .
                .            . .
                .            .
                .           .
                .           .
                .         .
                .  .