Возвращение в сон

Соловьёва
Вяртанне ў сон прыгажосці,
Чароўнай узнёслай вясны,
Цнатлівай святой маладосці,
У  гоман, у шчэбет лясны,
Вяртанне  ў музыку лёсу,
У лепшыя казкі быцця,
У песні – паданні нябёсаў,
У вершы – надзеі жыцця!