A place in your heart

Зоя Смольник
My search is so hard.
I would like to find
A place in your heart.
But my eyes are blind.

I crave for your warmth
Like grass craves for the sun.
I beg for a word
And you always run.

I can often feel frown
Upon your face.
I can take it down
With my embrace.

I would go after you
Wherever you lead.
But I won't pursue
If you don't need.

You are playing your part,
With an excellent grace,
But it seems in your heart
I have no place.