Господнiй дарунок

Петро Керанчук
Стрічаю радо світлу днину
Й молюсь за доленьку свою.
Знайшла для мене господиню,
Усе смачне в її меню.

Котлета, риба, кулебяки,
Картопля смажена у фрі.
За все оце,  я  Богу вдячний,
знайшовши в доленьці її.

Прийдешний день нам вносить радість,
Й любов у душі і серця.
Життя сучасне віршем славлю,
Його створив у почуттях...

... Моя ти люба господине,
Дарунок  Господа й небес.
Твою відчув в кухарстві силу,
Й в кохані щирому - тебе!