Лиш тебе одного

Татьяна Гребенюк
Вставала раненько
Чар-зілля шукала.
Відвари варила.
Личенько вмивала.
Та тим білим личком,
Хлопців чарувала.
Не причарували
Лиш тебе одного.
Ані біле личко.
Ані чорні брови.
Спитаю чар-зілля
Що маю діяти?
Лиш тебе одного
Хочу чарувати.