Мiй рай земний

Петро Керанчук
Смак, блаженства  життя,  відчуваю!..
У  порі золотій каву п’ю.
Не потрібно Небесного раю,
У Земному з тобою живу.

Ти, кохана, створила для мене,
Все оте, про що мріяв в меті.
Відшуміло вже поле зелене,
Колосяться  думки золоті.

Несе радість врожай  в творчім полі,
Прибавляє доробок щорічно.
Тобі дякую, Богові й долі,
За оте, що полинули  вірші.

Хай  з пісень розсіваються зерна,
В людських душах й серцях проростуть.
Творчі думи, що зринули з мене,
Спадкоємцям натхнення вдихнуть.

Запізнілий  врожай не зберу з них, 
Однак вітер скарби не розвіє.
В отой час, як мій голос затихне,
Заспівають лани що посіяв…