Кохана жiночка

Петро Керанчук
Тебе шукав, мов голку в копні сіна,
В життєвім полі на краю.
Та й  заблукав, в Карпатських горах синіх,
Знайшов там доленьку свою.

Кохана жіночко, немов сторіночка,
Ввійшла у доленьку мою.
Літа версталися і книга сталася
І мов її, тебе завжди  люблю.

Мої можливості не перевершені,
Спіймав  у долі журавля.
Душею вірною скажу сердешною,
Що ти кохана на вік моя.

Літа у спільності, пливуть мов річкою,
І  хвилі радість всю несуть в життя.
З’єднала нас обох і стала вічною,
Любов живе у нас в серцях.