Квiтка надii

Петро Керанчук
Я шукав чарівну свою квітку
І пройшов вже за обрієм я,
А ти поруч моя ти лебідка,
Мов та квітка надії цвіла.

Під  вітрами самотньо тремтіла,
Я до тебе, кохана, прийшов.
Ми у вирій життя полетіли.
Нас теплом зігрівала любов.

Ти мої полонила надії
І ведеш до вершини мети,
Вже  тобою заповнені мрії,
Я зумів в долі щастя, знайти.

Хоч здолали не всі перешкоди,
Та ідемо разом крізь життя!
Щоб в коханні відчуть насолоду
І найкращі його почуття!...