Лiки вiд негараздiв

Петро Керанчук
Той час, як зустрілись з тобою,
Все далі відходить в життя...
спливає у вирі водою,
Та в любові все ті ж почуття.

Оті, що їх мить дарувала,
Як ми молодими цвіли.
Вона нам надією стала,
Ми віру в коханні знайшли.

Дві долі в одну поєднали,
І залік прийняв у нас час.
Нехай він пливе собі далі
Любов не спливає від нас.

Її зберігаємо разом,
Плекаєм завжди повсяк час -
Лікує  усі негаразди,
Любов берегиня для нас.