В1ддзеркалення кажана

Мария Сторожук
Віддзеркалення кажана
Складає
Сльози у вічність.
Скаліченим коханням
Крізь водоспад
Схожості.
Кришталевість
Загублених зірок
Сталево стелиться,
Шукаючи
Своє
Демонічне сяйво...