Коло пекельне

Мария Сторожук
Коло пекельне,
Дихаючи крилами
Голуба,
Вогняним маслом
Драму
Малює.
Свічку
Нещастя минулого
У воді
Люцифера
Не запалюють
Навіть чорти.
Захлинатись
Пекучістю квітів сну –
Безцільно.
Затьмарені тіні
Мріють жити,
Цінуючи
Попіл небес.