Игривы

Николай Блоха
Игривы все твои желанья,
И мне не нужно предсказанье,
Чтобы понять, твои желанья.
Игрушка ты, я для тебя,
Игра завопит, шалостью пьяня.

Николай Блоха 5.01.09 г. 04:17

Ігрові.

Ігрові всі твої бажання,
Тай не потрібне передбачення,
 Що би зрозуміти, твої бажання.
Іграшка ти, я для тебе,
Гра заводить, пустунством п’янячи.

Микола Блоха 5.01.09 г. 04:35