Посвята другу

Анастасия Жарик
Зроби так, щоб я тебе почула.
Зроби так, щоб я тебе відчула.
Зроби так, щоб я тебе побачила,
Хоча б у сні.
 
Сумую за тобою я постійно
І сльози падають з очей нестримно.
Прошу тебе я дуже сильно:
Явись мені.
 
Ми жили всі і не чекали лиха,
Але воно прийшло, і стиха
Покинув нас ти
Назавжди.
 
Та знай, ти – ангел мій на небі.
Щоночі дивлюсь я на тебе
І пам’ятаю очі ті твої:
Веселі, не сумні.
 
Зроби так, щоб я тебе почула.
Зроби так, щоб я тебе відчула.
Зроби так, щоб я тебе побачила,
Хоча б у сні.