Все можливо на свiтi

Анастасия Жарик
Все можливо на світі:
І грім серед ясного неба,
Що шумом збудив усі миті,
Що спогадом були про тебе.

Все можливо на світі:
Й сльоза на щасливім обличчі,
Що стала мов знаком нещастя,
Що буде найбільшим в сторіччі.

Все можливо на світі:
І райдуга десь поміж хмар,
Що кольорами світить,
Що ніби небесний дар.

Все можливо на світі:
І серця лиш половина,
Що жити нам допоможе,
Що буде, як ясная днина.