Нiч-Ранок

Анастасия Жарик
Дванадцять годин,
Надворі лиш нічка одна...
А ти там один,
Та й я сиджу тут сама.
 
Подивлюсь на небо -
Дві зіроньки поруч сіяють.
Згадаю про тебе -
Почуття мов огнем запалють.
 
У мрію полину,
Не схочу назад повертатись.
Все вдома покину,
Щоб разом з тобою зостатись.
 
Та ранок, нажаль,
Не змусить нікого чекати,
Розвіє печаль,
І зірки почнуть згасати.