Дякую мамо

Татьяна Гребенюк
               Мамо моя рідненька, дякую я тобі.
               За подарунок жити,
               За сонце в небі голубім.
               За лагідний літній дощик.
               За золоті лани.
               За стежку з мого дитинства,
               Якою до тебе мамо,
               Біжу я у снах своїх.
               За ласку твою і ніжність.
               За Бога в душі моїй.
                Дякую я рідненька ,
                І низко вклоняюсь тобі.