Волошки

Татьяна Гребенюк
                Зацвіли у полі голубі волошки.
                У синьому небі співають пташки.
                Золотиться з краю в край
                Золотиста нива.
                Я по стежці понад полем
                З мамою іду.
                Іду із підстрибком,
                Попереду мами.
                Іду, та співаю,
                Про свое село.
                І нічого кращого
                У світі немає.
                За  цей лан широкий,
                Мамину усмішку ,і моє село.