Не забувай сину

Татьяна Гребенюк
                Посадила мати у лузі калину
                Виросла калина виростаю я
                посивіла мама виряджає сина
                У краї далекі долі пошукать
                Як би не приймали тебе добре сину
                у краях далеких
                Та не забувай
                Свою Батьківщину
                У лузі калину
                Бо мати єдина у кожного сину
                Другої не матимеш ти Батьківщини
                І мама у світі у тебе одна