Посредственным, или Гений зарвался окончательно

Людмила Резанова
Вони навколо мене - скрізь і всюди
І я від їх безмежжя шаленію
Безщасні напівтіні,напівлюди
Пересічні - без долі та надіі
Вони мене оточують щоденно
(нічого власного,жодноі думки!)
Завжди перемагають нас чисельно
Але ніколи - за снагою духу
Коли людина не радіє сонцю
Зіркам на небі,квітці серед поля
Як чує Музику,питає:"Що це?"
Мені не жаль їх - бо така їх доля
Вони не прагнуть досягнути мріі
Бо люблять відчайдушно свої грати
Сліпі,глухі,німі - отож,щасливі
Пересічні - інакше й не сказати.