моей маме

Лариса Савчук
                Мамі
                ( В якості подяки моїй матусі )
Матусенько моя , рідненька !
Світ подарувала ти мені.
Ти ночей не спала .
Мене колихала.
Пісні співала мені.

Нене ти моя , дорогенька!
Навчила ти ходити по землі.
Ти все віддавала.
Добра мені бажала .
Щоб я жила на втіху тобі.

Матусенько моя , едина ти моя!
Коли я виросту ти будеш гордитися.
Що маєш таку донечку.
Красуню як сонечко.
А зараз я скажу , що сильно тебе люблю!