Чому?

Андрей Голобин
Чому принцеса одиноко так тобі?
якщо красива ти така
Чому у тебе сталося нещастя у житті
коли щаслива ти була..
Та щастя незавжди стрічалося тобі
Та ти боролася з бідою цьою
І дивною людиною була
І перестала бути нею ти зу мною!