Любистком вимию волосся

Ника Аремих
Любистком вимию волосся,
Візьму в руки олівець.
Все, що в долі не збулося -
не прийшло і не вдалося -
витираю нанівець.

Світлі фарби будуть – зорі,
темні будуть – небеса,
Чорно-білі і прозорі,
що складаються в узори
І будують чудеса.