***

Пегас Регеда
Не торкайтесь мене руками,
Я забув вже ваші обійми,
Не тривожте мене думками,
Я не згадую наші війни.

Не будіть мене світанками,
Не приходьте до мене ночами,
Відіспатися хочу ранками,
Я не буду вже більше з Вами.

Не питайте чому холодні,
Мої очі і руки сьогодні,
Не кивайте, коли незгодні,
Коли Ваші в моїх долоні.

Не дивуйтесь, чому у скроні,
А не в губи я Вас цілую,
Я не в Вашім тепер полоні,
Не за Вами віднині сумую.