Стелися барвинку

Татьяна Гребенюк
                Стелися барвінку зелені листочки
                Аби нам радіти з ранку і до ночки
                Аби нам радіти не грошам чи злату
                А тому рдіти що душа багата
                Щоб по нашим хатам лихо не бродило
                Щоб зростало щастя деб не посадили