Синочок

Татьяна Гребенюк
                Мій ти синочок, мій голубочок
                Мій порятунок ,Бога дарунок
                Сонечка жар.
                Рости виростай горя не знай
                Добре здоров.ячко май.
                Лихих людей стережися,
                Добрим в пояс поклонися,
                В серці Бога май,
                І мене не забувай.