Песнь о Богородице

Ангелина Моисеенко
Радуйся, Дево неневестная,
Радуйся, Дево, Дево честная,
Духа Святаго восприявшая,
Радость великую нам давшая!

Славят Тебя все люди честные,
Радуйся, Дево неневестная,
Мати Христа, Христа Спасителя,
Смерти и Ада победителя.

Радуйся, чистая голубице,
Радуйся, все отныне сбудется,
Ныне Христос, Христос рождается,
Ныне весь Мир освобождается.

Радуйся, Светом просиявшая,
Радуйся, Свет в себя принявшая,
Радуйся, Спаса людям родшая,
Радуйся, Миру Свет принесшая.

    январь 2009