Криза у нас дупа гола правда ua...

Ребрик Олег
Ну і новий рік. Ну і знову пройшов !
Хороводи відводили.
І як свині жерли . пили
А зараз знову пора
У позу ставати ,
Каміння розкидане збирати !

Знову ліпим - бабу снігову,
Заплітаем -  Снігурці косу.
А Мороз уже на жабу схожий,
Кривляє любо-дружню рожу.
Як дожити до весни….
Може щось зміниться, але коли?
Нема ладу навколо
Криза у нас – дупа гола !

Тягають люди торби,
А у них  пустота . 
Вирощують собі  горби.
І нема цьому кінця!
А за вікном сніг
Лічильник рахує тепло
Але де воно, нема !
Зараз дороге воно,
А де то літо,
Зелена травичка, кольорові квіточки.

Дід Мороз подарунки віз,
Але не доніс – зламався віз!
Стало сумно…
Криза  – дупа гола!


WWW.ORBK.BLOGSPOT.COM