Ем грант

Андрей Голобин
Живу у дивній я країні
в своїй країні я є емігрант
Чому сижу я у руїні
й складаю ці собі вірші

Мої вірші хороші дуже
та так вважаю я собі
Собі вважаю нашу землю
такою,як в моєму сні

Чому моя любов нікчемна?
Чому живу я знов і знов?
Хотів любить тебе,та це даремно
Хай йде далеко та любов....