Лили Иванова - Nespokoino Sartse. Евгений Ратков

Эхо Успеха
Ccылка для прослушивания:
Евгений Ратков 
СЕРДЦЕ БЬЕТСЯ

По мотивам и на мотив песни "Nespokoino Sartse"
(Неспокойно сърце) из репертуара болгарской певицы
Лили Ивановой

Сердце бьется о грудную клетку
Оно прорваться хочет к человеку
Он в нарушенье всех сердечных правил
Его оставил и биться так заставил

Не утихает боль и с каждым днем сильнее
Сердце бьется и все вокруг темнеет
Оно узнало, что ты ушел с другою
И так сражается с твоею глухотою

Ты душу свою раскрой
Душу раскрой
Послушай этот бой
Почувствуй боль
Я быть хочу с тобой
Верни свою любовь

Сердце бьется, а ты его не слышишь
Ты где-то ходишь и очень ровно дышишь
Оно такое, что задохнуться сможет
Если рука твоя утешить не захочет.

Ты душу свою раскрой
Душу раскрой
Послушай этот бой
Почувствуй боль
Я быть хочу с тобой
Верни свою любовь

Сердце бьется о грудную клетку
Оно прорваться хочет к человеку
Он в нарушенье всех сердечных правил
Его оставил и биться так заставил

Сердце бьется о грудную клетку
Сердце бьется о грудную клетку
Сердце бьется о грудную клетку

http://www.stihi.ru/2009/01/05/232

Автор перевода и администратор ресурса "Эхо Успеха"
выражают свою признательность Милле Мел (Миле Стоевой)
за предоставление оригинального текста этой песни.

======================================

Лили Иванова
НЕСПОКОЙНО СЪЕРЦЕ
(музика: Савио, текст: В. Мирчовски, аранжимент: Иван Пеев)

Сърцето бие, бие и лудува.
Сърце, което все за теб тъгува.
Тупти сърцето в гърдите на момиче.
Едно момиче, което те обича.

Сърцето бие, бие като лудо.
Не вярва то, че ти обичаш друга.
Тупти сърцето, тъгува и копнее
за тези нощи, в които бяхме с тебе.

Чуй ти това сърце, това сърце.
Върни се пак при мен, пак при мен.
Върни ти любовта на нашите сърца.

Сърцето бие, бие и лудува.
Сърце, което все за теб тъгува.
Тупти сърцето в гърдите на момиче.
Едно момиче, което те обича.

Чуй ти това сърце, това сърце.
Върни се пак при мен, пак при мен.
Върни ти любовта на нашите сърца.

Сърцето бие, бие и лудува.
Сърце, което все за теб тъгува.
Тупти сърцето в гърдите на момиче.
Това момиче безумно те обича.

Сърцето бие, бие и лудува.
Сърцето бие, бие и тъгува.
Сърцето бие, бие и лудува.
Сърцето бие, бие и тъгува.
Сърцето бие, бие и лудува.
Сърцето бие, бие и тъгува.