Ангел

Даниил Сергеевич
Я той ангел, що втік з небес.
Вже майже немає крил, але є честь.
Я дарую людям світло, вони його не приймають.
Їм краще в темряві, так хай не благають.

Я хотів би стати сліпим,
Не бачити цей брудний світ.
Я хотів би стати глухим,
Не чути вульгарних слів.
Мені сують ліки в пащу,
При цьому кажуть -ТАК краще.
А я хотів би залишитися на самоті.