Марине Дьяконенко

Александр Печеник
Тобі не слід дивитись в небо, воно заплаче.
Тобі не слід дивитися на сонце, бо воно згасне
Тобі не слід дивитися на море, воно засохне
Ти краще подивись на мене, я хочу вмерти

Не в полі бою як герой, для кого?
Не як Ромео з-за кохання, божевільний.
Померти в тягар правнукам? Як довго.
Прекрасні очі. Погляд. Так я зараз хочу вмерти.
18.04.07р