Перший в ршик укра нською

Эхом По Стенам -Наталия Саенко
Я відгукнусь, повір - лише торкнись...
Я можу все - і все лише для тебе...
Не дай зневіритись - обличчям повернись:
Для мене ж ти - немов безмежне небо...
 
Даруй себе - отримаєш весь світ,
Не вір у розпач - далі буде краще...
Шукай - і знайдеш мій палкий привіт,
А сумніви поглине день вчорашній...